Rindu di Awan Biru

Meen Zulaikha

You are here: Home - Books - Rindu di Awan Biru


Rindu di Awan Biru

Rindu di Awan Biru By Meen Zulaikha Rindu di Awan Biru JANGANKAN berkahwin bercinta pun Hanan tidak ingin Menjadi seorang isteri tiada di dalam kamus hidupnya Pengalaman pahit ibunya dimadukan membuatkan dia jadi fobia Baginya lelaki hanya tahu berpolig

  • Title: Rindu di Awan Biru
  • Author: Meen Zulaikha
  • ISBN: 9789831246252
  • Page: 122
  • Format: None
  • Rindu di Awan Biru By Meen Zulaikha JANGANKAN berkahwin, bercinta pun Hanan tidak ingin Menjadi seorang isteri tiada di dalam kamus hidupnya Pengalaman pahit ibunya dimadukan membuatkan dia jadi fobia Baginya, lelaki hanya tahu berpoligami, tapi tidak tahu menjadi suami.Pertemuan tanpa disangka di awan biru dengan Kapten Akmal Hakim sewaktu ke Melbourne mengubah persepsinya terhadap lelaki Bernikah di MaJANGANKAN berkahwin, bercinta pun Hanan tidak ingin Menjadi seorang isteri tiada di dalam kamus hidupnya Pengalaman pahit ibunya dimadukan membuatkan dia jadi fobia Baginya, lelaki hanya tahu berpoligami, tapi tidak tahu menjadi suami.Pertemuan tanpa disangka di awan biru dengan Kapten Akmal Hakim sewaktu ke Melbourne mengubah persepsinya terhadap lelaki Bernikah di Masjid Biru dan berbulan madu di Istanbul bagaikan suatu mimpi bagi gadis berkulit mulus itu Semuanya berlaku tanpa dirancang Tapi takdir menentukan dia bukan setakat menjadi seorang isteri, bahkan tanpa rela turut terbabit sama ke dalam kancah poligami.Akibat difitnah, Hanan diceraikan dengan talak tiga Dalam pilu, dia diburu rindu Dalam duka, dia mengharapkan bahagia Sanggupkah dia bercina buta untuk kembali ke pangkuan Akmal, sedangkan kehadiran Ridz mula membawa cahaya di dalam hidupnya
    Rindu di Awan Biru By Meen Zulaikha

    • UNLIMITED PDF ´ Rindu di Awan Biru - by Meen Zulaikha
      122 Meen Zulaikha
    • thumbnail Title: UNLIMITED PDF ´ Rindu di Awan Biru - by Meen Zulaikha
      Posted by:Meen Zulaikha
      Published :2019-01-20T05:25:42+00:00

    One thought on “Rindu di Awan Biru

    1. Gobokairina on said:

      RDAB ada kisah poligami Memang aku tak suka cerita begini tetapi mujurlah penulisnya memotretkan kisah ini dengan baik Indah kah menjadi isteri kedua Benarkah hanya isteri pertama yang selalunya didera fizikal dan mentalnya Siapa pula yang sebenarnya paling banyak berkorban perasaan Hanan belajar daripada pengalamannya yang lalu Melihat ibunya yang dimadukan menyebabkan Hanan rasa takut untuk jatuh cinta Dia jadi dingin dengan semua lelaki kerana padanya lelaki itu hanya akan melukakan Tetapi ta [...]

    2. Nonieღserenity2bliss on said:

      N rasa berbelah bagi, macam mana lar nak review buku niNak kata tak best dan tak menarik, memang jauh sekali Kalau tidak masakan N sanggup berjaga sampai pukul 2, 3 pagi Cuma N kurang berpuas hati with the way it ends view spoiler Bukannya N tak minat dengan watak Ridz Dia agak charming Cuma kalau nak dibandingkan dengan watak Akmal, Ridz kurang menonjol kerana personaliti dia hanya dipaparkan beberapa chapter terakhir Agak susah lah nak terima watak sampingan yang kemudiannya bertukar menjadi h [...]

    3. araws on said:

      novel ni memang lain dari yang lain sebab watak hero muncul tiba tiba dan terus kahwin tup tup dapat tahu suami dah ada isteri tak pasal pasal jadi isteri nombor dua memang tragis tapi tu lah kelainan untuk novel nima, watak Akmal tu macam loser pun iya jugak suka sangat ikut hati yang jadi mangsa Hanan ending novel ni agak mengejut jalan cerita pun cepat sangat tapi, dengar khabar ada sambungan, memang saya akan tunggu lah D

    4. Nanoes on said:

      entah acane cite dye sbb tak baca lagi hehe baru je sign in so sila beri tunjuk ajar cane nak baca

    5. IntanMusa on said:

      Penulis pandai ketengahkan issue panas seperti poligami Tapi mengapa protagonisnye terlalu naif Tak langsung terdetik untuk persoalkan status Ikmal dan turut saja cakap orang tua dan kawan kawan Bile dia terasa dipermainkan pun, dia tidak bertindak Isteri pertama lebih proaktif Mahu mempertahankan haknya.

    6. Azalea on said:

      TQ Kak Meen ketengahkan isu poligamiCume sedikit komen dr saya tidak brapa berpuashati ending novel ini Saya tertanya tnya ape yg terjadi pd Akmal selepas Ridz memilih utk bersama HananSepatutnya ada hukuman angkara fitnah isteri pertama Akmal TQ Kak Meen Slamat menulis novel yg lebih best pd masa akan dtg.

    7. MamaErra on said:

      Hanan Akmal Hakimibest layan ending tu jer yang buat aku agak frust skitkalo nak tau bacalahp s bila watak hero to seorang pilot, teringat pula cerita Adam Hawa, Adam Mukhriz

    8. Haa Shee on said:

      Kakak Puan Meen Zulaikha,saya Nur Hashimah BT HashimSaya ingin membaca buku novel anda

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *